Nieuws - Kinderopvang De Treffer

Het gaat supergoed met de kinderopvang op De Treffer. We merken een forse toestroom van nieuwe kinderen. Erg leuk, dat biedt namelijk steeds meer mogelijkheden. Het team van de BSO, baby en peuteropvang is daarom uitgebreid. Hieronder leest u er meer over. Schroom niet om eens te informeren! Wij stellen ons graag even voor! - Christianne en Marwa werken samen op het kinderdagverblijf (KDV). Elke dag is deze open van 7.30 tot 18.00 uur. - Betty is nog steeds peuterleidster bij de peuteropvang (POV). De peuterochtenden zijn elke dag van 8.15 tot 12.15 uur. - Rinse werkt op de buitenschoolse opvang (BSO). Daar hebben we elke ochtend VSO van 7.30 tot 8.15 uur en op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag NSO. De visie van school willen wij ook graag uitdragen, onze activiteiten zullen ook veel onderdelen van bewegend leren in zich hebben met oog voor natuurlijk buitenspelen en gezondheid. Bewegen is gezond en is belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. Bewegen en sporten kan binnen en buiten en is een dagelijks onderdeel binnen ons programma. Jullie zijn welkom om eens langs te komen! Wij vertellen jullie graag over onze manier van werken en opvangmogelijkheden. Ons nummer is 0513-724302 en informatie is te vinden op www.kinderwoud.nl. Natuurlijk zijn jullie ook welkom om op onze Facebookpagina te kijken: Kindcentrum KDV POV BSO De Treffer Gorredijk - Kinderwoud Kinderopvang.

Geplaatst op: 30 Oktober 2020