Nieuws - πŸ•ΊπŸ’ƒ JERUSALEMA CHALLENGE πŸ’ƒπŸ•Ί

In deze tijden kunnen we op school geen extra's aan ons onderwijs toevoegen van externe gastdocenten. Iets waar we normaalgesproken véél gebruik van maken. Gelukkig is het team van de Treffer prima in staat om juist ook zelf de uitdaging en de beweging aan de kinderen te geven. De behoefte aan vrolijkheid, samen iets moois neerzetten, verbondenheid voelen is er juist nu. Hierbij een filmpje van de welbekende Juresalema Challenge. Mocht u nog niet bekend zijn met de Jerusalema challenge, dan hier in het kort waar het om gaat: de trend is ontstaan door een dansvideo van een groep jongeren uit Angola die vervolgens viral ging. De challenge is een vrijwel eenvoudige dans op het gelijknamige nummer 'Jerusalema' van Master KG & Nomcebo, die in verschillende richtingen wordt herhaald. Alle 180 kinderen van De Treffer zijn er in te zien. Geniet ervan!

Link naar de video op facebook!

Link naar youtube

Geplaatst op: 13 November 2020